Rave ABC

Rave ABC Training

Na de ervaringen van het experimenteren met type, strategie en autoriteit en met de overlevingsstrategieën van de niet-zelf mind, zoals we hebben behandeld en ervaren tijdens de Living & Loving Your Design kan het een logische en natuurlijke stap zijn om meer details te willen ontdekken uit je unieke individuele chart.  Of het nu gaat om het willen groeien richting de professionele trainings of simpelweg omdat je dieper wilt duiken in het begrip van hoe jij hier correct kunt navigeren in de wereld waarin je leeft, Rave ABC is dan de volgende stap.

We gaan dieper in op het ontstaan van het Human Design systeem en de basis componenten, zodat je een steeds beter inzicht krijgt in de verschillende lagen en componenten van jouw individualiteit.

De training wordt gegeven in 2x 2 dagen (of 7 online sessies).

Cursus onderdelen

  • Zwart – Rood, Persoonlijkheid – Design, Bewust – Onbewust (2)
  • Circuitgroepen – begrijpen van de verschillende kwaliteiten in de energiestromen van centrum naar centrum (3)
  • Hexagramstructuur – begrijpen van de verschillende kwaliteiten van elk van de 6 lijnen in de hexagram (6)

Voorwaarde voor deelname is minimaal een Analyse van een gecertificeerd analist en een Living Your Design training

Studiemateriaal: Rave ABC Student Manual; aanbevolen: MMI Software Student Edition

De volgende live training staat vanwege de huidige omstandigheden nog niet gepland. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een email aan marije@rockyourrainbow.com

Op dinsdag 20 april start een online Rave ABC training van 7 online sessies (ca. 2,5 uur/ sessie). Indien je wilt deelnemen stuur me dan een email of boek direct via deze link.

Start Time

19:00

20 april 2021

Finish Time

00:00

1 juni 2021

Address

Online via Zoom