Living & Loving Your Design

Living & Loving Your Design – met collega Human Design Professional Guido Wernink

Dit is géén cursus maar een ‘reis van ontwaken’ uit je Not Self zodat je stapt in je True Self. Tijdens deze unieke 2-daagse workshop gaan Guido en ik, samen met de groep op zo’n manier te werk dat je echt kunt gaan ERVAREN wat jouw uniciteit is en wat het betekent om je unieke design te LEVEN. Naast o.a. de oefeningen, de opstellingen en het delen van kennis en informatie zal er voldoende ruimte zijn voor het delen van ervaringen en kan je na de workshop ook echt (verdere) stappen gaan zetten op je Human Design pad. Door met een groep te oefenen en ‘dezelfde taal’ te spreken, kan je design op een diepere laag verankeren.

Het unieke aspect van Human Design, strategie en autoriteit, geeft je het innerlijke kompas van waaruit je kunt navigeren. De kaart en de tool waarmee je thuis kunt komen en jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen. Dan heb je wel inzicht nodig in hoe je niet-zelf mind van valkuilen of schaduwkant probeert je te beschermen. We nemen ook dit allemaal mee in onze reis door de typen, de centers, de autoriteit en onze connectie met elkaar.

Learning Human Design isn’t the same as living it.

At the very basis of Human Design is a goal, the goal to liberate the self, the being, the unique being, the individual.

Ra Uru Hu

 

Cursus onderdelen

  • Het Human Design Systeem
  • De True Self en de Not-Self
  • De 9 centers
  • Type en strategie
  • (Innerlijke) Autoriteit
  • Oefeningen en opstellingen
  • Delen en ervaren

Studiemateriaal: LYD Student Manual  (Ik heb een aantal exemplaren op voorraad – stuur mij een bericht voordat je de manual bestelt)

Heb je interesse in deelname, maar heb je toch nog een vraag? Stuur dan even een email aan: marije@rockyourrainbow.com.

Boeken van de training doe je hier

Start Time

00:00

4 september 2021

Finish Time

00:00

5 september 2021

Address

Wicked Grounds, Generaal Vetterstraat 55, Amsterdam